Algemene voorwaarden

Wij zijn allebei heel braaf en volgen graag de regeltjes. De meeste algemene voorwaarden, disclaimersprivacyverklaringen en cookieverklaringen zijn echter niet te lezen. Uiteindelijk weet je niet wat er staat en ga je maar gewoon akkoord. Wij houden wel van duidelijkheid, niet van droge tuf. Daarom kiezen wij voor een omschrijving in gewone-mensen-taal. Mis je iets of toch onduidelijkheden? Laat het ons weten via info@meisjesmetlijstjes.nl! 

Superleuk dat je een product van ons koopt of hebt gekocht. Je kunt je betaling doen via de mogelijkheden die we aanbieden via de webwinkel op de website. Bankoverschrijving is hier één voorbeeld van. Per product in de webshop staat of we een product leveren of dat het om een donatie gaat. In het geval van een product geven we ook aan wat we precies leveren. Dit zou bijvoorbeeld een digitale cursus kunnen zijn die je per e-mail in pdf-formaat ontvangt. Je kunt hierdoor zelfstandig met het onderwerp aan de slag wanneer het jou uitkomt. Veel plezier ermee! 

 Onze cursussen bieden overzichtelijke en toepasbare informatie. Heb je alle tekst doorgenomen, de mogelijke oefeningen gemaakt en ben je niet tevreden? Neem dan contact met ons op per e-mail via info@meisjesmetlijstjes.nl. Stuur de uitwerking van je oefeningen mee en vertel ons waarom je niet tevreden bent. We nemen je klacht in behandeling zodat we samen tot een passende oplossing komen. Je kunt het e-mailadres ook gebruiken om complimenten of tips te versturen. Graag zelfs! 

Met liefs, 
Majo & Lola
Meisjes met Lijstjes