Over ons & contact

LolaenMajo

Majo en Lola – Meisjes met Lijstjes

Wij zijn gek op lijstjes. Bulletjournalden al lang voordat het bulletjournalling heette. Hebben een dagboek, waar we soms elke dag en soms eens per maand in schrijven. Maken lijstjes van de meest uiteenlopen zaken: van boodschappen en cadeauwensen tot verschrikkelijke dooddoeners die mensen gebruiken wanneer ze eigenlijk net zo goed niks kunnen zeggen. 

Een tijd lang waren we erg streng voor onszelf. Zijn we mee gestopt. Onder het mom: “minder moeten, meer doen” besteden we onze tijd tegenwoordig aan dingen die bij ons passen. In een dromen-doelen-boekje noteren we inspiratie, onze doelen van het jaar en de concrete acties om die doelen te bereiken. Want dromen is mooi, maar actief je dromen omzetten in werkelijkheid is mooier.
 
Ooit studeerden we samen communicatiewetenschappen. We zijn een kei in het leggen van verbanden en overbrengen van informatie. Door middel van praktische tips, schema’s en cursussen behandelen we thema’s rondom zelfontplooiing en gezondheid. Centraal staat steeds onze favoriete vraag: “hoe dan?”. Want theorie is leuk, maar bewust je kennis in de praktijk brengen is leuker.
 
Wij zijn meisjes met lijstjes. Gezonde go-getters.
Jouw stok achter de deur als je maar niet in actie komt.Jouw rem als je te veel van jezelf vraagt.
 
Welke verandering breng jij door in je leven?

Contact 

Wil je iets met ons delen? Stuur een mail naar info@meisjesmetlijstjes.nl. Totsnelspreeks! 
Meisjes met Lijstjes