Cursussen

Doelen

Dromen, doelen, doen

“Just do it.”  

– aldus Nike.  

Je krabbelt wel eens dromen op losse velletjes, leest allerlei zelfhulpboeken en als je op vakantie bent komen op het strand de meest geweldige ideeën bij je op. Tot het weer maandag is en jouw dromen op de denkbeeldige ‘ooit-stapel’ belanden. Voor je er erg in hebt is er weer een week voorbij. Of een maand. Of een jaar. Of je leven. 

Meisjes met Lijstjes geloven dat het leven een stuk simpeler en leuker is wanneer jij doet wat bij je past. In de training ‘Dromen, doelen, doen’ gaan we samen op zoek naar de vraag: ‘wat past dan bij mij?’ en vooral ‘en hoe doe ik dat dan?’. Gedurende vier weken krijg je van ons praktische tips over hoe jij je dromen omzet in doelen. Of je nu nog helemaal niet weet wat je wil of je al precies weet waar je voor gaat, na deze training heb jij:

> een duidelijk idee waar je van droomt (en waarom)
> een helder plan met kleine stappen om deze droom werkelijkheid te maken
> inzicht in wat je tot nu toe tegen heeft gehouden en hoe je die valkuil voor altijd omzeilt  

De training is opgezet uit vier online workshops van een uur en een werkboek. Jij kiest tijdens de training waar je mee aan de slag gaat. Dat kan een kleine verandering in je dagelijkse routine zijn of een grootse jeugddroom die je maar niet los kan laten. Wij geven jou informatie en oefeningen, jij gaat zelfstandig aan de slag. Oftewel: wij brengen de bellenblaas, jij blaast de bellen.

‘Dromen, doelen, doen’ is het resultaat van tien jaar onderzoek naar wat wel en niet werkt. Al onze best practices delen we op een praktische en overzichtelijke manier. Vage dromen (“wat wil ik nou eigenlijk precies?!“) en onzekerheid (“ja, klinkt leuk, maar hoe dan?!“) zijn verleden tijd. We gaan aan de slag!

Zodra je inschrijving binnen is, ontvang je van ons een werkboek met opdrachten ter voorbereiding van de eerste workshop. Zo zet jij vandaag nog de eerste stap naar die prachtige droom.

De data van de volgende ronde zijn nog niet bekend. De training kan ook gegeven worden aan een door jou geselecteerd groepje. Bijvoorbeeld je vrienden of collega’s. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

De training bestaat uit vier online live workshops. 

 

  • [datum volgt] thema: dromen
  • [datum volgt] thema: doelen
  • [datum volgt] thema: doen
  • [datum volgt] thema: doorzetten

Voor de workshop maak je oefeningen. Daar ben je één tot twee uur per week aan kwijt. 


Kun je een keertje niet? Geen probleem, dan krijg je van ons de opname. 


Nieuwsgierig naar de inhoud van de workshops? Download gratis het inkijkexemplaar van de training Dromen Doelen Doen.