Cursussen

Doelen

Dromen, doelen, doen

Je krabbelt wel eens dromen op losse velletjes, leest allerlei zelfhulpboeken en als je op vakantie bent komen op het strand de meest geweldige ideeën bij je op. Tot het weer maandag is en jouw dromen op de denkbeeldige ‘ooit-stapel’ belanden. Voor je er erg in hebt is er weer een week voorbij. Of een maand. Of een jaar. Of je leven.
Wij geloven dat het leven een stuk simpeler en leuker is wanneer jij doet wat bij je past. In de training ‘Dromen, doelen, doen’ gaan we samen op zoek naar de vraag: ‘wat past dan bij mij?’ en vooral ‘en hoe doe ik dat dan?’.

Intermittent fasting

Intermittent fasting

Intermittent fasting, ook wel deeltijdvasten. De voordelen zijn eindeloos. Van meer energie tot een houvast om te stoppen met snacken na het avondeten. Past het ook bij jou? Download deze introductiecursus met theorie- én werkboek. Na het doorlopen van de cursus weet jij of je intermittent fasting wilt implementeren in jouw leven. En zo ja, hoe je dat dan aanpakt. 

Nee zeggen

Nee zeggen

Zeg jij vaak ja tegen afspraken waar je eigenlijk geen zin in hebt? Dan is deze snelcursus nee zeggen echt iets voor jou. Deze digitale cursus bevat onder andere een snel overzicht van de noodzaak van nee zeggen, 10 praktische tips en 25+ voorbeeldzinnen. Met duidelijke en stevige handvatten en oefeningen leer jij vandaag nog nee zeggen tegen wat niet bij je past.

Cursus naar keuze

Dit is geen cursus. Dit is een oproep. Waarover wil je nu wel eens weten of het iets is voor jou?
Vertel ons met welke cursus we jou vooruit zouden helpen!