Cursussen

Cursus naar keuze

“Ik wil nog dit, ik wil nog dat. Ik wil, ik wil van alles wat.”  

– aldus Kinderen voor Kinderen 

Dit is geen cursus. Dit is een oproep.

Doelen stellen, intermittent fasting, nee zeggen. Heb je het allemaal onder de knie of past het niet bij jou? 

Vertel ons op welke cursus jij wél zit te wachten!

Meisjes met Lijstjes zijn een kei in het leggen van verbanden en overbrengen van informatie. Door middel van praktische tips, schema’s en cursussen behandelen we thema’s rondom zelfontplooiing en gezondheid. Wij zoeken graag dingen voor je uit. We wegen de voors en tegens zorgvuldig af. Centraal staat steeds onze favoriete vraag: “hoe dan?”. We vatten de informatie samen tot een praktisch product waarmee jij aan de slag kunt. Want theorie is leuk, maar bewust je kennis in de praktijk brengen is leuker.

Rondom welk onderwerp verdwaal jij op het wereld wijde web? Waarover wil je nu wel eens weten of het iets is voor jou? Mail ons jouw onderwerp en wat jij hoopt te leren. Wordt jouw onderwerp een cursus? Dan krijg je een kortingscode wanneer het in de webwinkel verschijnt!

Heb je (nog) geen geniaal idee dat je met ons wilt delen maar wil je wel dat Meisjes met Lijstjes groeit?

Steun ons initiatief en doneer € 2,20. Je krijgt geen echte kop koffie, maar wij kunnen er één van kopen. Dankzij jouw gift aan ons blijven wij gemotiveerd en kunnen we doorgaan met het verspreiden van onze boodschap: minder moeten, simpelweg doen wat bij je past!

koffie