Disclaimer

Wij zijn allebei heel braaf en volgen graag de regeltjes. De meeste algemene voorwaarden, disclaimersprivacyverklaringen en cookieverklaringen zijn echter niet te lezen. Uiteindelijk weet je niet wat er staat en ga je maar gewoon akkoord. Wij houden wel van duidelijkheid, niet van droge tuf. Daarom kiezen wij voor een omschrijving in gewone-mensen-taal. Mis je iets of toch onduidelijkheden? Laat het ons weten via info@meisjesmetlijstjes.nl! 

Meisjes met Lijstjes verspreiden informatie waarvan wij vinden dat die gedeeld zou moeten worden met de wereld. Onze kennis is gebaseerd op de masterdiploma in de communicatie- en informatiewetenschappen die we allebei hebben, aangevuld met ruim tien jaar onderzoek naar persoonlijke ontwikkeling en eigen ervaringen. We zijn geen dokter of vervanging van professionele zorg. De foto’s op onze website hebben we zelf gemaakt óf gedownload via Unsplash. 

Word je enthousiast van blogs of andere openbare producten? Dan ben je vrij om dit te delen met anderen, wanneer je vermeldt dat de content bij ons vandaan komt. Je mag het niet doorverkopen, link daarom naar onze webwinkel. Producten die je gekocht hebt dien je uiteraard niet te verspreiden of door te geven.  

Verder verwachten we geen misbruik van ons gedachtegoed in de breedste zin van dat concept. Hou je aan de wet en blijf op het rechte pad.  

Complimenten of klachten? Neem dan contact met ons op per e-mail via info@meisjesmetlijstjes.nl. Graag zelfs! 

Met liefs, 
Majo & Lola
Meisjes met Lijstjes